Via je netwerk zoeken naar ALLE vacatures met LinkedIn en SimplyHired

Update LinkedIn Jobs
Met LinkedIn Jobs (links in het topmenu, naast People) kun je op zoek gaan naar vacatures op LinkedIn, deze bekijken en direct zien wie in jouw netwerk kan helpen met het scoren van een bepaalde baan. Op deze manier ondersteunt LinkedIn zowel de werkzoekende als de werkgever in het bij elkaar brengen van vraag en aanbod. Dit zijn de vacatures die op LinkedIn zijn geplaatst bij Jobs listing, de vacatureplaatsingen waarvoor betaald is door recruiters. Indien dit geen resultaten oplevert binnen LinkedIn Jobs dan worden vanaf nu de resultaten van SimplyHired uit het geselecteerde land getoond. Tot voor kort toonde LinkedIn deze resultaten standaard in een apart tabblad. Wil je deze resultaten altijd blijven zien dan zul je nu naar de website van SimplyHired toe moeten gaan. Gelukkig is daar wel een klein stukje LinkedIn software aan toegevoegd. Hieronder volgt meer uitleg hoe dit werkt.

SimplyHired.nl
LinkedIn werkt voor het zichtbaar maken van jouw netwerk in relatie tot alle vacatures op jobboards samen met SimplyHired.nl. SimplyHired.nl biedt je de unieke koppeling tussen alle vacatures buiten LinkedIn en jouw LinkedIn netwerk. Door middel van het zoeken met trefwoorden vindt SimplyHired de door jou gezochte vacatures die op jobboards op het internet zijn geplaatst. Als je na een zoekopdracht op SimplyHired klikt op “Wie ken ik @IN” en inlogt met je LinkedIn gegevens vind je in een oogopslag wie uit jouw netwerk jou kan helpen met het scoren van deze baan!

UPDATE September 2010:

Het is niet meer nodig om de LinkedIn website te verlaten om via SimplyHired verder te zoeken naar banen op het internet. Als er weinig geschikte vacatures staan tussen de zoekresultaten van LinkedIn Jobs kun je met een druk op “See more jobs from Simply Hired that fit these criteria” verder zoeken. Deze link vind je op de laatste pagina van de zoekresultaten.

Advertenties

2 Reacties to “Via je netwerk zoeken naar ALLE vacatures met LinkedIn en SimplyHired”

  1. divelopnl Says:

    Bedankt voor het plaatsen van dit artikel. Ontzettend handig, goed te gebruiken in mijn werk!
    Groeten, Jacqueline van Zuiden
    Loopbaan- en HRM adviseur

  2. Ineke Willems Says:

    Heel handig en bruikbaar artikel.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: