LinkedIn tip: Wie heeft je profiel bekeken?

Nederlanders zijn nieuwsgierig van aard. Er is geen enkele nationaliteit dat zo vaak de LinkedIn functionaliteit ‘Who’s viewed my profile‘ gebruikt als wij in Nederland. Ik ken zelfs gebruikers die het dagelijks nagaan! Voor werkzoekenden, ZZP’ers en verkopers raden wij overigens aan dit regelmatig te bekijken om beter inzicht te krijgen wie jouw profiel interessant vind. Een vriendelijk bericht dat je is opgevallen dat een bepaald persoon, bijvoorbeeld een recruiter, je profiel heeft bekeken kan een dialoog opstarten met verrassend resultaten.

Bijgesloten video geeft wat meer uitleg over deze (betaalde) functionaliteit voor LinkedIn gebruikers:

Je vindt de ‘Who’s viewed my profile‘ box rechts op de homepage zodra je ingelogd bent. Helaas heb je een business account nodig om te zien wie je heeft bekeken want gratis LinkedIn accounts kunnen alleen het aantal personen zien wie hen heeft bekeken.

Advertenties

3 Reacties to “LinkedIn tip: Wie heeft je profiel bekeken?”

 1. Liesbeth Jansen Says:

  toevoeging: met een gratis account zie je maximaal een lijst van 5 personen. WAT je ziet bepaalt de afzender. Voor een langere lijst kun je dus betalen.

  • Jacco Valkenburg Says:

   Dank, voor de toevoeging. LinkedIn voert continue kleine veranderingen door en dit is er een van. Een trend is dat de gratis accounts in functionele mogelijkheden beetje bij beetje worden beperkt t.o.v. de betaalde accounts.

 2. Marjolein de Waard Says:

  Dank, interessante info; ook voor mijn clienten (werkzoekenden) die ik er altijd op attendeer dat linked in een prachtig tool kan zijn. groet, Marjolein


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: