Nieuw! LinkedIn E-Learning module voor organisaties

Met trots presenteren Aaltje Vincent en Jacco Valkenburg, in samenwerking met Schouten & Nelissen, de e-Learning module:

‘Laat LinkedIn voor je werken’

LinkedIn e-learning module

Met wereldwijd ruim 70 miljoen leden is LinkedIn het grootste online netwerk voor zakelijke professionals. Via LinkedIn kunnen uw medewerkers zich optimaal profileren als professional en hun netwerk uitbouwen, waardoor ze sneller en gemakkelijker kennis kunnen uitwisselen met relevante mensen. Kortom, op LinkedIn kunnen uw medewerkers laten zien wat ze in huis hebben!

Hoe kunnen uw medewerkers LinkedIn optimaal gebruiken?

Schouten & Nelissen heeft een speciale e-learning module ontwikkeld, waarin uw medewerkers binnen een uur leren om maximaal rendement uit LinkedIn te halen. Aan de hand van deze e-training bouwen ze een goed profiel, waardoor ze sneller en beter gevonden worden. Bovendien kunnen ze door de vele tips en trucs makkelijk en effectief netwerken.

Meer informatie over hoe u deze e-learning module bij uw organisatie kan inzetten? Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan met één van de adviseurs bij Schouten & Nelissen of bekijk de demo:

Advertenties
Geplaatst in Nieuws. Tags: , , . 2 Comments »

2 Reacties to “Nieuw! LinkedIn E-Learning module voor organisaties”

 1. hans Says:

  Ls,

  Wat kost de module?

  mvrgr

  Loopbaantoekomst

  • Jacco Valkenburg Says:

   De richtprijs per module ( inclusief boek) wordt € 49,50 per unieke gebruiker. Formeel is er geen minimum, wel is het zo dat de organisatie een licentie-overeenkomst krijgt voor het gebruik van de module, gebaseerd op het aantal wenselijke unieke gebruikers. Voorwaarde voor gebruik is dat het een KvK geregisteerde organisatie is.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: