LinkedIn verlaagt leeftijdsgrens naar 16 en legt meer focus op studenten

De keuze voor een onderwijsinstelling is voor velen een zeer belangrijke belissing. Vandaag introduceert LinkedIn Universiteitspagina’s. Met deze nieuwe dienst, ook beschikbaar in het Nederlands, wil LinkedIn scholieren en studenten helpen in hun zoektocht naar een passende onderwijsinstelling of studie.

LinkedIn University Pages

De LinkedIn Universiteitspagina’s maken het mogelijk om uit te zoeken wat de verschillende onderwijsinstellingen allemaal te bieden hebben, om discussies aan te gaan met studenten, alumni ’s of medewerkers en om toegang te krijgen tot relevante informatie van scholen, universiteiten en andere onderwijsinstellingen.

De opties die deze dienst biedt kunnen van grote waarde zijn voor studenten die een keuze moeten maken voor een vervolgopleiding. Daarom verlaagt LinkedIn met ingang van 12 september de minimumleeftijd om je aan te melden als lid bij LinkedIn in Nederland naar 16 jaar (was 18 jaar). Hierdoor kunnen scholieren in het voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs zich al in een vroeg stadium optimaal oriënteren op alle beschikbare onderwijsinstellingen wereldwijd. Ook kunnen ze ontdekken welk onderwijstraject de beste mogelijkheden biedt om hun carrièredoelstellingen te realiseren.

Vanaf vandaag zijn 200 Universiteitspagina’s uit alle delen van de wereld te raadplegen, waaronder die van INSEAD, New York University en de Universiteit van Californië in San Diego. De komende weken zullen duizenden andere onderwijsinstellingen toegang krijgen tot hun Universiteitspagina’s.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: