Nieuwe 16e druk van ‘Solliciteren via LinkedIn’ nu verkrijgbaar (editie 2019)

De 16e editie van het boek is nu verkrijgbaar in de betere boekhandel of online te bestellen. Het is tevens als eBook (of iBook in de iTunes Store) te koop!

Solliciteren-via-LinkedIn-cover-16e-drukLinkedIn kent geen geschiedenis van grote wijzigingen in functionaliteiten maar wel het bijna jaarlijks veranderen van de website layout. Omdat de 15e druk uit 2016 uitverkocht raakte, en er veel vraag naar bleef, hebben we het boek ‘Solliciteren via LinkedIn’ weer geheel actueel gemaakt.

Wat zijn de wijzigingen? In de zestiende druk (10 jaar na de eerste druk!) heeft het LinkedIn-profiel, de groepen en het zoeken naar vacatures een aantal updates gekregen.

Daarnaast is het zoeken naar Content weer terug van weggeweest en daar zijn we erg blij mee! Ook hebben we nieuwe cijfers opgenomen. LinkedIn wordt nu door meer dan 80% (!) van de gehele beroepsbevolking gebruikt.

De 16e editie van het boek is nu verkrijgbaar in de betere boekhandel of online te bestellen via onder andere Managementboek.nl. Het is tevens als eBook (of iBook in de iTunes Store) te koop.

Veel leesplezier en succes met netwerken!

Auteur: Jacco Valkenburg

Jacco Valkenburg is oprichter van Recruit2 en een onafhankelijk recruitment expert, trainer en auteur van 2 boeken over solliciteren en recruitment via LinkedIn. Sinds 1996 staat hij internationale organisaties bij in het verbeteren of uit handen nemen van het werving- en selectieproces.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.